De doktoren hoorden de muziek en controleerden de polsslag op de voet van de patiënt

Een 65-jarige man werd na een val in het ziekenhuis opgenomen wegens een heupdislocatie. Hij is eerder geopereerd artroplastiek (vervanging) van beide heupgewrichten.

Als onderdeel van het onderzoek controleerden artsen de bloedstroom van de patiënt in de benen met behulp van Doppler-onderzoek. Toen ze een draagbare Doppler-sensor op de rugslagader van de voet van de voet van een man plaatsten, werden de geluiden van de pols, die bij dit soort onderzoek moeten worden gehoord, toegevoegd muziek-.

Er werd ook muziek gespeeld toen artsen de ene Doppler in de andere veranderden bij het onderzoeken van dezelfde patiënt. Maar het was er niet toen het apparaat werd getest op ziekenhuispersoneel. Ingenieurs hebben geen defecten in de apparaten opgemerkt.

Wetenschappers suggereren dat het geval is in de kunstmatige heupsystemen van de patiënt: ze kunnen een radiosignaal opvangen. Hij sluit niet uit dat de ontvanger een ziekenhuisbed kan zijn.

WordsSideKick.com-site rapporten, dat Shazam, een applicatie voor muziekidentificatie, in Doppler-vastgelegde muziek de compositie van Gracias Por Tu Amor herkende, uitgevoerd door Banda El Recodo De Cruz Lizárraga.

.

trending

Related Articles

Für eine strahlend schöne Haut

Unreine Haut wie Mitesser, Pickel, Akne und Co. im Gesicht sind lästig und sehen unschön aus. Im großen Porenreiniger-Check stellen wir Ihnen die besten Produkte vor,...